Consultatiefase van het nieuwe tariefplan voor drinkwater (2025-2030) kan je raadplegen van 8 juli tot en met 8 augustus 2024

Met de goedkeuring van onze raad van bestuur op zak, zijn we op 8 juli 2024 gestart met de consultatiefase van het nieuwe tariefplan voor drinkwater (2025-2030). Van 8 juli tot en met 8 augustus 2024 kunnen al onze klanten het tariefplan inkijken op www.dewatergroep.be/tariefplan. Het is ook mogelijk om vragen of opmerkingen te formuleren. Als gemeente kan je deze consultatiefase ondersteunen door deze oproep te publiceren op de eigen gemeentelijke infokanalen.

Na de consultatiefase verwerken we de resultaten en maken we het consultatieverslag op. Eind augustus leggen we het resultaat voor advies voor aan onze vennoten (extra vergadering voor het aandeelhoudersbestuur drinkwater). Deze online vergaderingen zijn gepland op 22 en 23 augustus. De vertegenwoordiger van jouw gemeente krijgt hiervoor binnenkort een uitnodiging. Op 30 augustus leggen we het tariefplan ter goedkeuring voor aan onze raad van bestuur. Daarna dienen we het tariefplan officieel in bij de WaterRegulator.